Sign.jpg

Muistatko kuka olet?

Tunnet sen jonkin, mutta et löydä sanoja? Kaipaat, muttet tiedä minne? Sisälläsi on voimakas uudistumisen paine, aivan kuin kehossa kasvaisi pato odottaen purkautumista.

Kuka olet?

Miten ilmaisen itseäni?

Miten tulen kuulluksi?

Järjestän All-Inclusive KREISEJÄ LUOVUUSPÄIVIÄ. Ne ovat päivän mittaisia matkoja niihin syvyyksiin ja korkeuksiin, joissa SINÄ OLET TAITEILIJA.

SINÄ luot itsellesi TAIDETEOKSEN alusta loppuun, ja MINÄ teen sitä kanssasi. Asetamme intention työlle ja minä maalaan, kun sinä annat luvan, ja toisinpäin. Autan sinua, et voi eksyä. Et voi tehdä väärin, et voi epäonnistua. Voi kyllä tuntua siltä, mutta siitä vaan mennään yli.

Voi olla että energiat vaativat vähän liikkeelle laittoa. Laitetaan! Paine muuntuu, syntyy tilaa jollekin uudelle. Olet turvassa, ja tuot itseäsi esiin samanaikaisesti.

Tämä päivä on lahja itsellesi, tai rakkaallesi, jonka luova potentiaali HUUTAA ulospääsyreittiä. Tämä on todellinen All Inclusive -paketti luovuuden lähteille.


Päivän normaalihinta on 499eur

MESSUTARJOUS 399eur!

(Voimassa uusiin tilauksiin 16.1.-10.2.2019, ohjaus 31.3.2019 mennessä)


Kesto 6-8h (1 tai 2 päivän aikana)

Osoite: Helenankatu 4, Helsinki. (Balderin talo, sisäpiha)

Hintaan sisältyy kaikki mitä tarvitset, käytössäsi on ammattitason materiaalit etkä jää nälkäiseksi. Mikä tärkeintä, saat käsittämättömän upean TAIDETEOKSEN kotiisi. Se on sinun suuntaviittasi oman elämän polulla, muistutus voimasta ja rohkeudesta. Luovaan prosessiin antautuminen avaa uutta tilaa itsessä ja ymmärrystä omasta potentiaalista. Se ilmentää SINUA.

Teoksen kokoluokan voit valita vapaasti aina kokoon 100x100cm saakka.

 

Varaan aikaa itselleni NYT.

Tsekkaa kalenteristani vapaat päivät ja varaa aikaa itsellesi NYT: https://calendly.com/intuitioni/luovuusohjaus

Vinkki: Jos sopivaa päivää ei löydy tai haluat jakaa setin kahden päivän ajalle, ota suoraan yhteyttä sähköpostilla: ulla@intuitioni.com. Laitan kaikille varauksen tehneille vielä henkilökohtaisesti sähköpostia.

Kuka olet? On korkea aika ottaa selvää.